Ajankohtaista

Pohjola Autovakuutuksen etu

24.09.2019

Ajamaan oppii ajamalla - Pohjola Vakuutus, Suomen Autokoululiitto ja ajoratakumppanit yhdessä vastuullisen liikkumisen ja paremman liikenneturvallisuuden puolesta 18-vuotiaan henkilöauton kuljettajan liikennevahingon riski on yli nelinkertainen verrattuna yli 25-vuotiaisiin. Ajotaidot karttuvat kuitenkin nopeasti, sillä liikennevahinkojen riski pienenee kun ajo-oikeus on ollut viisi vuotta, selviää Pohjola Vakuutuksen tilastoista.

Myös asenteilla on iso vaikutus vahinkojen syntyyn. Nuorille kuskeille tyypillistä on omien ajotaitojen yliarviointi sekä tavallista suurempi riskinotto. Sitä kuvaa mm. suistumisonnettomuuksien määrä. Autokoululaisten harjoittelu ajoradoilla on myös vähentynyt viime vuosina, koska se ei ole enää pakollista ajokorttia suorittaessa.

Turvallinen autoileminen on yhdistelmä, joka koostuu turvallisesta ajoneuvosta, ajoneuvon käsittelytaidoista ja vastuullisuudesta liikenteessä. Kannustaakseen nuoria turvalliseen autoiluun, Pohjola Vakuutus, Autokoululiitto ja parikymmentä ajorataa ympäri Suomen ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön myötä Pohjola Vakuutus tarjoaa kaikille ajorataharjoittelun suorittaneille, henkilöauton ajokorttia ajaville 20 % hintaedun kaskovakuutuksen ensimmäisestä vuodesta.

Ajamaan oppii ajamalla.

Pohjola Vakuutus, Suomen Autokoululiitto ja ajoratakumppanit yhdessä vastuullisen liikkumisen ja paremman liikenneturvallisuuden puolesta. Haluamme olla mukana varmistamassa erityisesti juuri ajokortin saaneiden ajotaidon – ajamaan oppii ajamalla.

Varmista ajotaitosi ja suorita liukkaankelin ajoharjoittelu yhteistyöajoradalla. Voit saada Pohjola Autovakuutukseen jopa 20% alennuksen.

Moottoripyörien käsittelyharjoitukset

24.09.2019

Nokian ajovarma ottaa täällä vastaan moottoripyörien käsittelykokeet kesäkauden 2019 aikana.

Täällä voi myös yksittäinen kuljettaja harjoitella moottoripyörän käsittelyä.

Harjoitusmaksu on 26 € ja sillä saa harjoitella tarvitsemansa ajan, yhteys vain radalle 03 3423 539. Ohjeistamme miten täällä pitää toimia ja sen jälkeen voit harjoitella omatoimisesti.

Motoristin ruosteenpoistokurssi

30.1.2019

Nokian Liikenneturvallisuuskeskuksen kurssit on tarkoitettu kaikille motoristeille, jotka haluavat kehittää turvallisuuttaan ja ajotaitojaan.

Nyt viimeistään moottoripyörät otetaan talven jäljiltä ajoon. Ajotuntumaa on hyvä hakea ruosteenpoistokursseilta, joita järjestetään ajoradalla Nokian Liikenneturvallisuuskeskuksessa.

Osallistuaksesi kurssille tarvitset vain halun oppia lisää moottoripyöräilystä, oman moottoripyörän ja puolipäivää aikaa. Kurssille voit tulla yksin tai matkustajan kanssa. Kurssin käyneet voivat saada Pohjola moottoripyörävakuutusedun.

Kurssin kouluttajina toimivat radan ammattitaitoiset moottoripyöräkouluttajat.

Ruosteenpoistokurssin sisältö 9.5.2020

12.00 moottoripyöräilyn teoriaa
12.30 ajamisen perusteet
13.00 ajoharjoitukset hitaassa nopeudessa
13.30 hätätilanneharjoitukset
14.00 räätälöidyt ajoharjoitukset
15.00 päivän yhteenveto ja todistusten jako

Koulutuspäivän kustannukset ovat 60€/hlö. Koulutuspäivään sisältyy laadukas, ammattitaitoinen ja turvallinen koulutus, kouluttajat ja ajoradan ratamaksu sekä diplomi. Koulutukseen sisältyy kahvitarjoilu.

Lisätietoja kurssista voit tiedustella osoitteesta: jarmo.jokilampi@auto-opisto.fi

Nokian Liikenneturvallisuuskeskus, Testiradantie 57, 37130 Nokia.

Ilmoittaudu kurssille ajoharjoittelu@nokianajoharjoittelurata.fi

TERVETULOA KURSSILLE!

Kotisivut yritykselle toteutti Geeky Panda